Inschrijvingen

voor volgend schooljaar (2024-2025)

aanmelden en inschrijven voor het eerste jaar a en b voor het schooljaar 2024-2025

STAP 1: Voor inschrijvingen voor onze middenschool kan je je digitaal aanmelden van 25 maart tot 19 april 2024 via de website van de stad Lier.

Je hebt de keuze uit:

Sint-Ursulamiddenschool1 (Lyceum) 1A voor de keuzepakketten zonder coachuren (Klassieke talen, Wetenschappen en sport, Moderne talen en wetenschappen, Stem)

Sint-Ursulamiddenschool2 (Instituut) 1A voor de keuzepakketten met coachuren (Finse @cademie, Bedrijf en organisatie, Maatschappij en welzijn, Cultuur en Media)

Sint-Ursulamiddenschool2 (Instituut) 1B voor het 1ste leerjaar b

Het tijdstip van aanmelden heeft geen impact op de uiteindelijke toewijzing.

Broers en zussen van kinderen die schoollopen op de school van je keuze en kinderen van personeelsleden hebben voorrang. Duid dit zeker aan in het aanmeldingsformulier.

STAP 2: je komt dan voor 14 mei 2024 te weten of je een inschrijvingsticket hebt bemachtigd.

STAP 3: Heb je een ticket voor onze school?  Dan krijg je ook een bericht (check je spam!) met de vraag om een tijdslot te kiezen op 14, 15 of 16 mei om je echt te komen inschrijven.

Heb je vragen over je inschrijving?

Contacteer Inge.Deproost@campussintursula.be of Emelie.Cools@campussintursula.be of telefoneer naar 03491 92 00 en vraag naar Inge Deproost of Emelie Cools.

PS: Wie zich niet heeft aangemeld via het aanmeldsysteem van de overheid, kan zich hieronder nog op de wachtlijst voor het eerste jaar plaatsen. De  inschrijvingen voor het tweede jaar gebeuren trouwens sowieso via een wachtlijst.

Meer info over onderwijs in Lier vind je hier.