"droomjob-archief"

 

toelichting

Heel wat leerlingen beschouwen naar school gaan waarschijnlijk als een noodzakelijk kwaad. Toch beseffen ze ongetwijfeld wel dat hun schoolloopbaan wel eens hun verdere leven zou kunnen bepalen. Bovendien zijn er ook al heel wat twaalfjarigen die al heel concrete toekomstplannen koesteren. 

Onze campus stelt alles in het werk om die toekomstdromen waar te maken. Onze oud-leerlingen zijn daar het levende bewijs van! Zij hebben hun dromen meestal met succes nagejaagd en toch waren ook zij ooit die onzekere kinderen die de poort van de middenschool met een groot vraagteken op hun voorhoofd binnenstapten!

Daarom leek het ons wel eens een leuk idee om beide partijen met elkaar in contact te brengen: zo konden vijftien van onze kersverse leerlingen hun droomjob eens aftoetsen aan de ervaringen van vijftien oud-leerlingen die het ondertussen hebben geschopt tot piloot, dierenarts, advocaat, journalist,…De resultaten van deze vijftien ontmoetingen zijn vastgelegd in evenveel inspirerende filmpjes.

En wat is jouw droomjob?


Sint-Ursula Middenschool Sint-Ursula Middenschool Sint-Ursula Middenschool Sint-Ursula Middenschool Sint-Ursula Middenschool

Sint-Ursula Middenschool Sint-Ursula Middenschool Sint-Ursula Middenschool Sint-Ursula Middenschool Sint-Ursula Middenschool

Sint-Ursula Middenschool Sint-Ursula Middenschool Sint-Ursula Middenschool Sint-Ursula Middenschool  

AddThis Social Bookmark Button

© 2011 - Sint-Ursula Middenschool