leerkracht en meer, leerling en meer klik hier

Arrow up
Arrow down

nieuws

en de winnaars zijn...

IMG 3724Februari was de maand waarin de, voor vele leerlingen, belangrijke voetbalcompetitie tussen klassen van start ging. De weergoden waren ons niet gunstig gezind tijdens de eerste maanden, maar dit werd ruimschoots goedgemaakt in de maanden april en mei.

De finale in het eerste jaar werd gepeeld tussen 1G en 1I. In een spannende finalestrijd haalde 1G het na strafschoppen. FC Hop hop hop behaalde de belangrijke titel in het eerste jaar! Ook bij de leerlingen van tweede jaar was de spanning te snijden. 2Ja haalde het ook na strafschoppen van de leerlingen van 2F. Mario FC kan zich, net als FC HOP HOP HOP, voor het leven kampioen noemen van het schooljaar 2016-2017.

In een finalewedstrijd speelden de leerlingen van 1G (FC HOP HOP HOP) en 2Ja (MARIO FC) om uit te maken wie de galawedstrijd tegen de leerkrachten zou betwisten. De leerlingen van 1G kregen een doelpunt voorsprong omwille van het leeftijdsverschil.

De wedstrijd begon met veel strijd en de leerlingen van FC HOP HOP HOP lieten zich helemaal niet doen. Ze weerden zich zo goed ze konden en ze voetbalden zeer goed mee. Enkele kleine fouten werden door Mario FC afgestraft en ook het verschil in lengte en kracht kwam naar het einde van de wedstrijd duidelijk tot uiting. De wedstrijd eindigde op 7-3 voor Mario FC.

De SUM-VOETBALBOND wil elke deelnemende ploeg proficiat wensen voor de sfeer en de sportiviteit op en naast het veld. Volgend jaar mag je alvast noteren dat er een nieuwe editie komt van ons voetbaltornooi!

Foto's

AddThis Social Bookmark Button

© 2011 - Sint-Ursula Middenschool